Kom i gang med sanntids IIoT - Elektronikknett
RTI-Industry

Kom i gang med sanntids IIoT

Real-Time Innovations (RTI) har lansert et “Getting Started” program med en mengde steg-for-steg instruksjonsvideoer, bakgrunnsartikler, teknisk dokumentasjon med mer. Alt som kan forenkle forståelsen av industriell IoT og implementering av selskapets sanntidssystemer.

Real-Time Innovations (RTI) er en amerikansk leverandør av løsninger for konnektivitet innen Industrielle Internet of Things (IIoT) løsninger. Deres RTI Connext databuss er et programvarebasert rammeverk som deler informasjon i sanntid, og får applikasjoner til å jobbe sammen som ett, integrert system. Det kommuniserer på tvers av felt, ”tåke” og sky.

Løsningen er implementert i systemer som medisinsk utstyr og –bildebehandling, vind- vann- og solenergi, autonome fly, tog og kjøretøy, samt trafikkstyring, olje/gass, robotikk, skip og forsvar.

Det nye “Getting Started” programmet er et nett- og epostbasert tilbud som skal gi utviklerne hands-on veiledning for å kunne implementere RTI Connext DDS (Data Distribution Service ) i robuste IIoT systems. Det retter seg mot førstegangsbrukere av RTI produktene. På nettsiden www.rti.com/gettingstarted, kan utviklerne finne et nøye utvalgt sortiment av teknisk innhold som kan hjelpe dem i arbeidet med å bygge egne IIoT-applikasjoner. I tillegg finner man andre ressurser, som e-bøker, on-demand webinarer, og en rekke tutorials fra RTI Developer bloggen.

RTIs “Case+Code” tilbyr dessuten spesifikke eksempler for de mest utfordrende brukertilfellene.  

Tjenesten “Developer Support” består av produktdokumentasjon og veiledninger, samt tilgang til Connext DDS Developer Community.

En gratis 30-dagers prøveperiode for en fullfunksjons versjon av Connext DDS Professional er tilgjengelig for nedlasting fra nettstedet.