IoT på årets NDC - Elektronikknett
NDC

IoT på årets NDC

NDC – Norwegian Developers Conference, med teknologiguruer fra hele verden, åpner dørene i Oslo Spektrum 12.-16. juni. Her får vi bl.a. se samarbeidet mellom Webstep og Disruptive Technologies.

Det var partnerskapet med Disruptive Techologies som utløste IoT-satsningen i Webstep, og selskapet mener de er godt posisjonert for det som nå kommer, både på teknologi og anvendelser. Tilbake fra IoTTechExpo i Berlin forrige uke, er fokus blant annet rettet mot AI og Blockchain. Mye skjer nå, mener de:

Marianne Styrman Erik Fossum Færevaag - Liten Marianne Styrman, Webstep og Erik Fossum Færevaag, Disruptive Technologies.

– Vi er teknologieksperter på systemutvikling og integrasjon, Webstep har bred erfaring på tvers av bransjer, sektorer og anvendelser, og dyp tverrfunksjonell kompetanse på BigData, Business Intelligence, maskinlæring, sky, kunstig intelligens, sikkerhet, mobilitet og infrastruktur. Dette er viktige IoT-byggesteiner og setter oss veldig godt i stand til å hjelpe kundene våre med å realisere IoT-mulighetene vi nå er i ferd med å brette ut, sier Websteps IoT-direktør Marianne Styrman (tidligere Texas Instruments Norge). Hun leder Webstep sin IoT-satsning. Nå ser hun fram til Webstep, IoT og NDC i Spektrum.

12. juni er Webstep og IoT Tech Lead Joakim Lindh klar for Disruptive Technologies Hackathon på NDC Oslo. Med seg har han Niklas Norin fra Disruptive Technologies - og Webstep-kollega Øystein Bjørke.

Hackathon NDC Joakim Lindh Webstep Hackathon med Joakim Lindh på NDC

– I Spektrum får du en unik mulighet til å utvide kunnskapen din om IoT og skaffe deg hands-on erfaring rundt hva fremtidens sensorer kan utrette. I tillegg til at dette er noe av det morsomste du kan gjøre for å bygge broer mellom sensorikk og praktisk nytte, forklarer Joakim. 

Mer info om hackathon finner du her: 
http://ndcoslo.com/workshop/dt-developer-platform-hackathon/

Er du venn av Webstep kan du kontakte Joakim direkte på joakim.lindh(a)webstep.no for en spesialpris på deltakelsen under heldags Hackathon 12. juni.

Les mer om Websteps IoT-satsning og Hackathons her:
http://www.webstep.no/kundehistorie/webstep-er-utviklingspartner-for-disruptive-technologies/

Hvordan havnet Norge i front?

På konferansens siste dag kan du møte Joakim og Webstep i en times debatt om hva som skjer på IoT-området, og hvordan norske aktører som banebrytende Disruptive Technologies, Aithings og Webstep har sendt Norge i front av IoT-utviklingen. 

Mer om The state of IoT in 2017 and how Norwegian Technology make IoT Easy - kan du lese her: http://ndcoslo.com/talk/the-state-of-iot-in-2017-and-how-norwegian-technology-make-iot-easy/

Midt mellom IoT-innslagene, onsdag 14. Juni skal webstepkollega og fullstack-utvikler Francis Paulin, dele kunnskap i Talk-programmet, med "Getting real(time) with Akka.NET, React and Redux."

Sjekk her: 
http://ndcoslo.com/talk/getting-realtime-with-akka-net-react-and-redux/

173 speakers, 37 teknologier, 19 workshops og 177 talks venter deg i Spektrum!