Har du en idé? - Elektronikknett
mta-prisen
Ungen bedrifter og/eller nye idéer får muligheten til å få testet seg 14. september. Foto: mtiaward.no

Har du en idé?

14. september kan du ta med deg din forretningsidé og teste den i tre minutter foran en jury og publikum. For vinneren vanker det priser og hjelp til videre kommersialisering.

MTA prisen, the MTI  Technology Award, arrangeres av Microtech Innovation AS. Det er et arrangement for unge og fremadstormende teknologibedrifter, som ønsker å utfordre seg på scenen og konkurrere mot andre gründere for å bevise at deres idé og framstillingsevne er bedre enn konkurrentenes.

Tror du at din bedrift har den beste forretningsidéen, det beste teamet og den beste teknologiske innovasjonen? For å kunne delta må bedriften melde seg på ved å fylle ut et søknadsskjema, mer informasjon og skjema her. (ekstern lenke)

Dette sier arrangøren: De beste forretningsideene vil bli valgt ut for å presentere sin forretningsidé for en ekspertjury og publikum i finalen. Hver deltager vil ha nøyaktig 3 minutter til å framføre sin forretningsidé. Alle deltagerne vil ha mulighet til å få tilbakemelding på sin presentasjon i forkant av konkurransen samme dag. Selv om dette er en norsk pris, er ambisjonen at MTA kan bidra til internasjonal kommersialisering. Du kan velge om du vil presentere på norsk eller engelsk.

Arrangementet skjer på Verify the Solution på Skoppum, Vestfold, og er i prinsippet åpen for alle.

Kommentarer