Elmatica medarrangør i romfartskonferanse - Elektronikknett
Elmatica_SOSA
Elmatica er medarranger i en ny konferanse som skal styrke bevisstheten rundt romfartselektronikk og knytte sterkere bånde mellom Norden og Øst-Europa på dette feltet. (Illustrasjon: isee2017.eu)

Elmatica medarrangør i romfartskonferanse

Sammen med slovakiske SOSA skal Elmatica arrangere en konferanse om romfartselektronikk. Hensikten er å utveksle kunnskap, erfaring og bygge forbindelser mellom Norden og Øst-Europa på dette feltet.

Konferansen ISEE2017 (International Space Electronics Event) arrangeres i oktober i Bratislava.

Siden rommet påvirker pålitelighet i elektroniske materialer, ønsker Elmatica og SOSA (Slovak Organisation for Space Activities) å skape en arena for å fremme oppmerksomhet rundt materialer som brukes i romfartsindustrien.

– Konferansens mål er å se på utvikling av, og påliteligheten i, materialer og produksjonsprosesser brukt i romfartsindustrien. Å utvikle kretskort for romfart krever en høyere standard med hensyn til pålitelighet, sikkerhet og design. Teknologien utvikler seg raskt, derfor mener vi at nøkkelen til å lykkes videre er gjennom utveksling av informasjon og erfaringer. Derfor ønsket vi å skape en arena for nettopp dette, sier Didrik Bech, administrerende direktør i Elmatica.

– Vi ønsker også å bygge bro og forbedre kommunikasjon og utvikling mellom de nordiske landene og Øst-Europa, i tillegg til å øke kunnskapen om romfartselektronikk-aktiviteter, sett både fra produkteiere, sluttbrukere og på tvers av landegrenser, legger han til.

ISEE2017 arrangeres i Bratislava 18. til 20. oktober 2017. Konferansen vil fokusere på den voksende romfartsindustrien i Europa og Norden. Samtidig vil de bygge en kommunikasjonsplattform for bedrifter og institusjoner som er involvert i elektronikkproduksjon for romfartssektoren.

Mer informasjon på konferansens nettside: see2017.eu

Kommentarer