Det nærmer seg Offshore Battery Days 2017 - Elektronikknett
Offshore Battery Days

Det nærmer seg Offshore Battery Days 2017

Fjorårets suksessarrangement følges opp med en ny spesialkonferanse om batterier for bruk i olje/gass-, maritime- og undervannsapplikasjoner.

Offshore Battery Days – OBD2017 – som går av stabelen 22. - 24. august er en møteplass for å hente nye inntrykk og oppdatere seg på offshorebatterier, men skal også være en plattform for teknologiske innovasjoner og forretningsmuligheter – både i Norge og i utlandet, ifølge arrangøren.

Etter meget god oppslutning sist høst, er det nå bestemt at konferansen skal holdes hvert år. Arena for evenementet er Grand Hotel i Oslo. I tillegg til de typiske offshore- og maritime anvendelsene har man nå også  trukket inn akvakultur i konferansenavnet.

Også i år har man hentet inn kompetente og interessante foredragsholdere fra inn- og utland, og fra private og offentlige organisasjoner. F.eks. vil Forsvarets Forskningsinstitutt holde et innlegg rundt sikkerhetsaspekter ved nye og aldrende Li-ionbatterier. Flere leverandører vil presentere nye teknologier og designprinsipper.

En viktig gjenganger i presentasjonene er sikkerhet og trygghet rundt design og bruk av batterier. Feildimensjonering og skader kan få store konsekvenser.

Batteri-guru Shmuel De-Leon vil som sedvanlig gi en inngående og dekkende presentasjon av batterityper og markedsutvikling.

Konferansen kan være en god anledning til å møte leverandører, potensielle kunder, investorer, akademikere, oppstartsbedrifter med mer, for å diskutere nye muligheter.

Det meste av konferanseprogrammet er allerede klart, og kan finnes her. Det er også satt av en dag til ”tutorials” med fokus på design, testing og sikkerhet, for de som vil gå dypere i stoffet.

Konferansen blir arrangert av Hans H. Schive AS i samarbeid med Schmuel De-Leon Energy.