Spill og kunstig intelligens i helsesektoren

Oslo Medtech inviterer til seminar og workshop rundt mulige nye teknologiske løsninger innenfor helsevesenet. Har du en idé, så kom med den.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Norske sykehus og kommuner har for alvor begynt å få øynene opp for hvordan nye og fremtidsrettede teknologier kan bidra til kreative løsninger til både store og små utfordringer i helsevesenet.

Det finnes uendelig med muligheter for bruk av spillteknologi, simuleringer, virtual reality, augmentet reality og kunstig intelligens. 1. februar får du mulighet til å diskutere behovet for nye løsninger og jobbe kreativt med prosjektforslag sammen med representanter fra regionens helseforetak, i Forskningsparken i Oslo. Kanskje er det din idé som baner veien for det nye helsenorge?

Mer informasjon og påmelding: følg linken

Ifølge Oslo Medtech bør du få med deg dette dersom du jobber med kreative og/eller teknologiske løsninger, helsepersonell, studenter innen alle felt fra design til informatikk, IT utviklere, eller bedrifter som er interessert i nye muligheter innen helse. Er du interessert i ny og spennende teknologi så er dette møtet for deg!

Agenda

       Presentasjon av inspirerende eksempler på bruk av nye teknologier i norsk helsevesen

       Hva er konkrete behov i helsevesenet der spill, simulering, VR, AR og kunstig intelligens kan være den beste løsningen?

       Gruppearbeid fasilitert av foredragsholdere

       Pitch av nye ideer til representanter fra Rikshospitalet, Sunnaas Sykehus, Sykehuset Østfold og Oslo Kommune

Dette er en unik mulighet til å høre om konkrete behov for nye løsninger ved både sykehus og kommuner, samt få tilbakemeldinger på din idé fra potensielle kunder og samarbeidspartnere. Se hele programmet og registrer deg her for å delta!

Powered by Labrador CMS