Ny sjef i Rittal Norge AS - Elektronikknett
RITTAL

Ny sjef i Rittal Norge AS

Ole Sverre Spigseth tiltrer som ny administrerende direktør i Rittal Norge AS. Leif Mikkelsen forlater selskapet etter 10 år.

Ole_Sverre_Spigseth Skandinaviasjefen i Rittal, Ole Sverre Spigseth, blir ny adm. direktør i Rittal Norge AS.

Etter nærmere 10 år i selskapet har Leif Mikkelsen besluttet seg for å søke nye utfordringer. – Leif har bidratt til å utvikle Rittal Norge AS til en enda tydeligere markedsleder innen våre forretningsområder og vi er veldig takknemlige for hans innsats, sier den nye administrerende direktøren Ole Sverre Spigseth. – Leif har bygd opp ett profesjonelt og velfungerende team i Norge og vi synes det er synd at han slutter, fortsetter Spigseth, – men det er en tid for alt og vi ønsker Leif lykke til med nye utfordringer.

Ole Sverre Spigseth er fra før administrerende direktør i Rittal Scandinavia AB. Dette selskapet eier Rittal Norge AS og drifter også alle delte tjenester for Rittal i Skandinavia. Mikkelsen har også sittet i den Skandinaviske ledergruppen og rapportert til Spigseth.

Ole Sverre Spigseth har siden oktober 2015 vært sjef for Rittal Scandinavia AB i Ängelholm. Han er norsk og bor i Norge, men har så langt vært ukependler til Ängelholm. Rittal Scandinavia AB har sidene 2010 vært skandinaviske hovedkontor og drifter all logistikk, intern IT og andre fellesfunksjoner for Norge, Sverige og Danmark.

Kommentarer