Mer digital skilting fra Panasonic - Elektronikknett
Panasonic digital skilting

Mer digital skilting fra Panasonic

Panasonic utvider serien av nettverksskjermer for digital skilting og informasjon, med lanseringen av en 65-tommer i forkant av neste måneds ISE-messe.

TH-65EF1 er et nytt tilskudd i selskapets serie av profesjonelle skjermer, som nå består av 32, 43, 48, 55, 65, 75 og 84 tommers skjermer. Hver skjerm har en innebygd USB medieavspiller som skal eliminere behovet for en set-top boks eller en tilkoblet PC.

LAN-tilkobling lar deg endre innholdet og legge inn planer ved hjelp av Panasonics Multi Monitoring styreprogram. Det er også mulig å synkronisere avspilling på flere skjermer gjennom USB medieavspilleren når de er koblet via LAN og en hub.

–  Dette er et ekstra alternativ innenfor et utvalg med svært kostnadseffektive, lette og robuste skjermer med gode tilkoblingsmuligheter, sier Enrique Robledo, markedssjef i Panasonic Europa.

Totalt støttes 59 PC-signaler, og skjermen kan kobles til med to HDMI-innganger, DVI-D, USB, PC/komponent og videoinnganger samt LAN-, RS-232C- og IR-tilkoblinger.

Skjermene har i tillegg en tynn ramme på bare 13,9 mm og er utstyrt med automatisk gjenkjenning og veksling av signaler. Slik vil det alltid være det siste signalet som vises, enten digitalt eller analogt.

For mer informasjon om Panasonic Visual System Solutions, se: http://business.panasonic.no/visual-system/