Lettloddet Raspberry Pi - Elektronikknett
RS571 - Raspberry Pi solder tag board_1

Lettloddet Raspberry Pi

RS Components introduserer lettloddet Raspberry Pi-prototypekort for teknikere og studenter.

RS Components har lansert et 40-pinners loddetaggkort til den populære Raspberry Pi-enkeltkortdatamaskinen i kredittkortstørrelse.

Det nye RS Pro-loddetaggkortet skal være egnet for elektronikkteknikere som utvikler prototyper basert på Raspberry Pi-kortet, samt for bruk innen utdanning og opplæring av studenter og nybegynnere innen elektronikk.

Loddetaggkortet er spesialutformet av RS for bruk med Raspberry Pi, har samme størrelse og 40 loddetaggterminaler som overensstemmer med de 40 pinnene på Raspberry Pi. RS Pro-kortet, som kobles til via Raspberry Pis GPIO-kontakt, skal gi brukere og utviklere en enkel metode for lodding og avlodding av elektronikkomponenter via lett tilgjengelige loddekoblinger. Den lave kostnaden på det effektive SRBP-kortet gjør at det enkelt kan byttes ut.

Hullene i loddetaggkortet er rettet inn med monteringshullene i Raspberry Pi, noe som gjør at kortet kan monteres på undersiden av Raspberry Pi-kortet ved hjelp av et ekstra monteringssett som inneholder fire bein og åtte skruer. I tillegg er det mulig å tre en båndkabel gjennomhullet i midten loddetaggkortet.

RS tilbyr også et bredt utvalg av test- og måleinstrumenter som er egnet for bruk ved design av kretskort og utformingen av prototyper. Inkludert i utvalget finner vi oscilloskop og multimetre samt et utvalg av loddestasjoner og ESD-utstyr.