Fleksible strømforsyninger

XP Powers nye 18-36 W frittstående strømforsyninger møter nyeste Level VI og CoC Tier 2 energistandarder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

XP Power lanserer fire nye serier av eksterne strømforsyninger som oppfyller de nyeste Level VI og CoC Tier 2 miljøstandarder for effektivitet. Strømforsyningene er perfekte til kunder som krever lav effekt fra en ekstern 18, 24, 30 eller 36W strømforsyning og har bruk for å oppfylle gjeldende lovgivning for økt energieffektivitet og reduksjon av effektforbruket uten belastning.

Seriene VET18, VET24, VET30 og VET36 har en gjennomsnittlig effektivitet på opp til 87 prosent, målt ved 25-, 50-, 75- og 100 prosent belastning. Tilsvarende oppfyller de Level 6-kravene fra Department of Energy (DOE) i USA, og Tier 2 Code Of Conduct (CoC) i EU. Disse standardene setter grenser for gjennomsnittlig energieffektivitet og «no load» effektforbruk. Disse nye kravene setter «no load»-forbruket til mindre enn 0,075 W for utgangseffekter i området 6-36W som alle VET strømforsyningene oppfyller. Dermed forbrukes mindre effekt når sluttproduktet er av eller ikke tilkoblet strømforsyningen.

Alle fire typene i VET-serien tilbyr single output spenninger på 12, 15, 18 eller 24VDC som passer til de fleste applikasjoner. VET18 leveres også med 9V.

Temperaturområdet er fra 0 til +60°C, med full effekt opp til +40°C (+45°C for VET36). Alle modeller har ITE 60950-1 sikkerhetsgodkjennelse og møter Klasse B-grensene for både ledningsbunden og utstrålt støy. Seriene er en del av XP Powers Low Cost V-brand, som tilbyr billige løsninger for prisfølsomme applikasjoner.

Seierne er tilgengelige fra Digikey, element14, Farnell, RS Components, godkjente regionale distributører eller direkte fra XP Power og leveres med 3-års garanti. 

Powered by Labrador CMS