Bedre signalintegritet i Sigrity - Elektronikknett
Cadence-Sigrity-DC

Bedre signalintegritet i Sigrity

Cadence kommer nå med flere nye funksjoner i Sigrity 2017, blant annet for å verifisere kraftforsyningslinjer og signalintegritet raskere.

I dag lanserer Cadence Design Systems, Inc. den nye  Sigrity 2017 teknologiporteføljen for elektronikkdesign, med flere nye funksjoner spesielt laget for å akselerere signoff av kraftforsyning og signalintegritet på kortene.

Blant nye egenskaper kan vi nevne topologivisnings- og redigeringsprogrammet PowerTree. Dette skal gjøre det enkelt for utviklerne å fastlegge hvordan kraftforsyningen skal føres frem, tidlig i designsyklusen.

Den nyeste versjonen av Sigrity har også et PCI Express (PCIe) 4.0 kompatibelt sett for å verifisere at signalintegriteten er i samsvar med den nyeste PCIe spesifikasjonen, når den godkjennes senere i år.

– Sigrity 2017 omfatter teknologier som er utviklet for å øke effektiviteten og akselerere designprosessen ytterligere, sier produktutviklingsansvarlig Steve Durrill i Cadence. – Hver av funksjonene vi har oppdatert er blitt forbedret med det mål for øet at kundene våre skal få sine avanserte produkter raskere ut av døren, fremholder han.

Durrill peker på at arbeidet man har gjort med å utvikle kompatibilitetssettet for PCIe 4.0 allerede før standarden er blitt ratifisert, er et synlig og viktig eksempel på fokuset selskapet har på kundekrav og time-to-market.

Les hele pressemeldingen her.