Utvider samarbeid for nyskapere - Elektronikknett
IBM_Arrow_Indiegogo
Foto: Arrow Electronics

Utvider samarbeid for nyskapere

IBM, Indiegogo og Arrow Electronics går inn i partnerskap for å støtte neste generasjon bedrifter som utvikler for tingenes internett. Og gründere får gratis tilgang til IBM's Watson IoT Platform og rabatter på skytjenester.

Etter at elektronikkdistributøren Arrow Electronics og folkefinansieringsnettstedet Indiegogo kunngjorde et samarbeid i august i fjor, er det nå utvidet.

Nå går IBM inn i samarbeidet, et samarbeid som partene sier skal hjelpe til med å bringe liv i nye IoT-idéer. Det innebærer blant annet at gründere får tilgang til kombinasjonen IBMs Watson IoT-plattform og skytjenester, «ideation to production services» fra Arrow Electronics og Indiegogo – verdens største folkefinansieringsplattform som til dato har samlet inn mer enn 1,1 milliarder dollar.

Nå vil kvalifiserte Indiegogo-gründere få gratis tilgang til IBM Watson IoT-plattform via Bluemix i ubegrenset tid, noe som gir dem tilgang til mer enn 160 skytjenester med ferdiglagde funksjoner, som kunstig intelligens, Blockchain, avansert dataanalyse og cyber-sikkerhet som kan bygges inn i deres siste IoT-oppfinnelser. I tillegg vil kvalifiserte oppstartsbedrifter få tilgang til IBMs globale nettverk av tekniske- og industrieksperter, utdanning, veilednings- og entreprisekunder, og forretningspartnere – alt som kan bidra til å få nye, innovative IoT-produkter raskt til markedet, forklarer partnerne.

I tillegg til IBMs bidrag, gir Arrow kvalifiserte Indiegogo-kampanjer opp til 500.000 dollar i varer og tjenester, som komponenter, online produktdesign og prototypeverktøy, tekniske vurderinger fra Arrow-ingeniører, produksjons- og leverandørkjedetjenester og bærekraftig resirkulering.

For mer informasjon om det nye programmet: https://www.arrow.com/indiegogo/ibm

Vi skal legge til at IBM også har inngått et annet industrisamarbeid rettet mot IoT og oppkoblede hjem og kjøretøy, i tillegg til å være et innovasjonssenter for IoT standardiseringsorganisasjon EEBus.

Her er partnerne Avnet, BNP Paribas, Capgemini og Tech Mahindra.

Kommentarer