Foto: Arrow Electronics

Utvider samarbeid for nyskapere

IBM, Indiegogo og Arrow Electronics går inn i partnerskap for å støtte neste generasjon bedrifter som utvikler for tingenes internett. Og gründere får gratis tilgang til IBM's Watson IoT Platform og rabatter på skytjenester.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Etter at elektronikkdistributøren Arrow Electronics og folkefinansieringsnettstedet Indiegogo kunngjorde et samarbeid i august i fjor, er det nå utvidet.

Nå går IBM inn i samarbeidet, et samarbeid som partene sier skal hjelpe til med å bringe liv i nye IoT-idéer. Det innebærer blant annet at gründere får tilgang til kombinasjonen IBMs Watson IoT-plattform og skytjenester, «ideation to production services» fra Arrow Electronics og Indiegogo – verdens største folkefinansieringsplattform som til dato har samlet inn mer enn 1,1 milliarder dollar.

Nå vil kvalifiserte Indiegogo-gründere få gratis tilgang til IBM Watson IoT-plattform via Bluemix i ubegrenset tid, noe som gir dem tilgang til mer enn 160 skytjenester med ferdiglagde funksjoner, som kunstig intelligens, Blockchain, avansert dataanalyse og cyber-sikkerhet som kan bygges inn i deres siste IoT-oppfinnelser. I tillegg vil kvalifiserte oppstartsbedrifter få tilgang til IBMs globale nettverk av tekniske- og industrieksperter, utdanning, veilednings- og entreprisekunder, og forretningspartnere – alt som kan bidra til å få nye, innovative IoT-produkter raskt til markedet, forklarer partnerne.

I tillegg til IBMs bidrag, gir Arrow kvalifiserte Indiegogo-kampanjer opp til 500.000 dollar i varer og tjenester, som komponenter, online produktdesign og prototypeverktøy, tekniske vurderinger fra Arrow-ingeniører, produksjons- og leverandørkjedetjenester og bærekraftig resirkulering.

For mer informasjon om det nye programmet: https://www.arrow.com/indiegogo/ibm

Vi skal legge til at IBM også har inngått et annet industrisamarbeid rettet mot IoT og oppkoblede hjem og kjøretøy, i tillegg til å være et innovasjonssenter for IoT standardiseringsorganisasjon EEBus.

Her er partnerne Avnet, BNP Paribas, Capgemini og Tech Mahindra.

Powered by Labrador CMS