Transportelektronikk får egen portal

RS Components hevder de får fart i bransjen på veien, på skinner og i luften, med en ny transportportal de har laget med tanke på vedlikeholdskrav for anlegg, utstyr og kjøretøy.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

RS Components har opprettet en egen portal for transport som støtte for kunder som jobber innenfor denne viktige sektoren – som fremhever hvor vesentlig det er med en effektiv, landsdekkende logistikkinfrastruktur.

Logistikk- og transportbransjens flerpunktsstruktur og geografiske spredning gjør at den er svært sårbar overfor feil forårsaket av enkelthendelser. Derfor kreves det svært gode vedlikeholdsrutiner for å forhindre videre forsinkelser og avbrudd. For å imøtekomme og tilby støtte for slike vedlikeholdsbehov har RS utviklet en portal som skal hjelpe ledende serviceleverandører med å holde utstyr og kjøretøy i gang.

Portalens målgruppe er jernbane-, bil- og luftfartsektoren – disse bransjene deler mange vedlikeholdskrav som dekkes av portalen. Hovedmålene er å hjelpe selskaper til bedre lageradministrasjon og -effektivitet gjennom rask levering i hele landet, håndtering av energikostnader ved hjelp av målere, loggere og energieffektive motorer, drivenheter og belysningssystemer – og hjelp til å redusere nedetid som følge av utstyrsfeil gjennom proaktive vedlikeholdsrutiner.

Noen produkthøydepunkter er fallsikringssystemer fra 3M for arbeid i høyden, gnistfrie verktøy for potensielt eksplosive miljøer og reléer for elektriske kjøretøy og tung industriell bruk. Her er det også koblinger til RS Pro-serien, som består av rundt 40 000 kvalitetssikrede produkter utviklet for krevende produksjons-, logistikk- og industrimiljøer.

Siden inneholder egne områder spesielt for jernbane, bil og luftfart, med spesialistråd, videoer, produkter og løsninger. Du finner også koblinger til sikkerhetsløsninger, anleggsvedlikehold og offshore og sjøfart.

Du finner også en kobling til relevante artikler og diskusjoner fra RS DesignSpark-siden. Blant disse finner du diskusjoner rundt utfordringene bransjen står ovenfor, datakrav, motoreffektivitet, elektriske farer, merking og mye mer. Med tanke på effektivt innkjøp kan besøkende også lære mer om Connected Thinking, en RS-utviklet tjeneste som skal gi verdifull innsikt og innkjøpsekspertise både til bedrifter og enkeltpersoner.

Powered by Labrador CMS