Oppdatert WEB/SNMP for UPS

Nye Ethernet-kort for UPSer fra Coromatic har fått ny prosessor og bedre ytelse, samt enklere oppsett.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Coromatic benytter seg normalt av WEB/SNMP (ethernet)-kort for avbruddsfri strømforsyninger (UPS) fra produsenten Generex. Kortene leveres med Coromatic firmvare og Coromatic branding. Dette kortet har det kryptiske navnet; CS121 – i ulike konfigurasjoner. Generex har nå oppdatert dette til ny versjon; CS141.

Betegnelsen CS121 og CS141 referer seg til maskinvaredelen av denne løsningen. Kortet kommer også med programvare; UPSMON/UPSMAN og en lisens av RCCMD som blir oppdatert jevnlig. CS141-adapterene finnes i ulike versjoner, stort sett så benyttes man seg av kortene for intern montering; CS141BSC (budsjett-versjonen) og CS141SC (pro-versjonen). Disse finnes også i en ekstern versjon, som koples til UPS via RS-232 porten.

Pro- og budsjett-versjonen er like kort i funksjon, bortsett fra at Pro-kortet også har en seriell port for tilkobling av tilleggsfunksjonalitet.

En oppdatering av maskinvare betyr denne gangen først og fremst ett hurtigere kort, dvs. bedre ytelse pga en sterkere prosessor. CS141 er opp til 10 ganger raskere enn CS121. Minnet på kortet er også utvidet, som kan romme opp til 4500 log-filer (fra 64MB til 512MB). Det å sette opp kortet med en fast IP-adresse har blitt enklere, i og med at du ikke lenger behøver å ta ut kortet for å dytte på en dip-switch.

Powered by Labrador CMS