Ny omgang med offshorebatterier - Elektronikknett
Offshore Battery Days

Ny omgang med offshorebatterier

Fjorårets suksessarrangement følges opp med en ny spesialkonferanse om batterier for bruk i olje/gass-, maritime- og undervannsapplikasjoner.

OffshoreBatteryDays – OBD2017 – som går av stabelen i august er en møteplass for å hente nye inntrykk og oppdatere seg på offshorebatterier, men skal også være en plattform for teknologiske innovasjoner og forretningsmuligheter – både i Norge og i utlandet, ifølge arrangøren.

Etter meget god oppslutning sist høst, er det nå bestemt at konferansen skal holdes hvert år. Arena for evenementet er Grand Hotel i Oslo.

Også i år vil man hente inn kompetente og interessante foredragsholdere fra inn- og utland, og fra private og offentlige organisasjoner.

Konferansen kan være en god anledning til å møte leverandører, potensielle kunder, investorer, akademikere, oppstartsbedrifter med mer, for å diskutere nye muligheter.

Det meste av konferanseprogrammet er allerede klart, og kan finnes her. Det er også satt av en dag til ”tutorials” med fokus på design, testing og sikkerhet, for de som vil gå dypere i stoffet.

Konferansen blir arrangert av Hans H. Schive AS i samarbeid med Schmuel De-Leon Energy.