Feiret tradisjon og nyskaping - Elektronikknett
Elmatica feirer nye nettsider
Elmatica feirer gode tider og ny nettside med å knekke kake og sjampis. Fra venstre: Jørgen Bakke, Torger Edland, Asle Høibybråten, Guro Krossen, Tim Olafsen, John Steinar Johnsen, Estelle Blocklet, Terje Pedersen, Eva Lindqvist, Didrik Bech, Stian Sagstuen og Roger Johansen.

Feiret tradisjon og nyskaping

”Verdens eldste mønsterkortmegler” feiret sin nye profil og nyoppusset nettside med kake og sjampis sist fredag.

– Jeg synes vi skal kalle oss det vi er – nemlig ”broker” (megler, red anm.), ikke trader. Vi har ikke eget lager, vi skal være kundens forlengede arm hos produsenten, sa adm. direktør Didrik Bech da Elmatica AS feiret lansering av ny nettside på fredag.

Elmatica-kake Man tuller ikke når det skal feires i Elmatica. Og alle besøkende fikk i tillegg tran, for sikkerhets skyld.

På nettsiden er det første som møter deg er slagordet ”The world’s most experienced printed circuit broker”. I neste linje slår man fast at selskapet også er den eldste mønsterkortmegleren i verden. – Jeg mener vi har belegg for den påstanden, sa Bech.

Selskapet ble startet i 1971 og har i dag leveranser til 39 land på 5 kontinenter.  Om lag 70% av omsetningen skjer utenfor Norge, med datterselskaper i Sverige, Finland, Danmark, Polen, Tyskland og Frankrike.

Elmatica bloggsider Bloggsiden hos Elmatica kan være verdt å følge med på for å holde seg oppdatert på teknologi og marked.

I tillegg til salg og teknisk rådgivning har Elmatica i den senere tid engasjert seg i internasjonalt standardiseringsarbeid gjennom IPC, og har, representert ved Jan Pedersen, bidratt til å få utviklet nye standarder på rekordtid. – Som en relativt liten aktør som ikke har egeninteresse i visse standardiseringsretninger,  er det kanskje lettere å vinne tillit i disse organene, kommenterer Bech.

Den nye nettsiden er blitt renere og mer oversiktlig, og gjør det mulig, i tillegg til å velge ulike faner for produkter og markeder osv., å søke i nye og gamle fagseminarer, og lese nyheter og bloggartikler om marked og teknologi. Blant annet. Se selv