Chameleon96 er ett av tre kort basert på 96Boards-spesifikasjonene som blir vist for første gang.

Arrow satser på makers på Embedded World

Under messen Embedded World i Nürnberg vil Arrow lansere tre nye produkter basert på 96Boards-spesifikasjonene og vise deres versjon av hvordan makers kan tråkke veien mot et ferdig produkt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

På messen og konferansen Embedded World (14.-16. mars 2017), under tittelen ‘Think. Create. Produce,’ vil Arrow Electronics vise produkter og tjenester som kan hjelpe medlemmer i maker-samfunnet til å transformere innovative ideer til produksjon. Distributøren vil også lansere tre nye produkter i 96Boards-spesifikasjonene.

I fjor kunngjorde Arrow et samarbeid med folkefinansieringsaktøren Indiegogo. «Gjennom å arbeide med Indiegogo, er vi i stand til å legge kritiske ressurser i hendene på entreprenører, som innkjøp av komponenter og nettbaserte designverktøy, i tillegg til å dele sin ekspertise i reisen fra design til produksjon,» forteller selskapet.

Andre elementer er at de vil demonstrere den nettskybaserte versjon av Cadence OrCAD Capture designløsning, som for øvrig er gratis.

Standen på Embedded World vil presentere flere utviklingskort sammen med Arrows egne utviklingsmoduler, inkludert SmartEverything IoT-kort, en prototypeplattform for M2M-applikasjoner og en ny begynnernivå-variant av ARIS IoT maskin- og programvareplattform.

For første gang vises også tre nye produkter i 96Boards-spesifikasjonen som definerer en serie av standardiserte formfaktorer og valg av prosessorer som møter forskjellige prisklasser. De nye kortene har navnene Meerkat, Chameleon96 og SysNet1012.

Powered by Labrador CMS