Tilbyr utviklingsverktøy for ny IoT-modul - Elektronikknett
LPC54018-IoT-Module

Tilbyr utviklingsverktøy for ny IoT-modul

IAR Systems er klar med med verktøy som skal muliggjøre utvikling av nye dingser med den omfattende nye IoT-modulen fra NXP.

IAR Systems kommer nå med verktøystøtte for den nye LPC54018 MCU-baserte IoT-modulen fra NXP Semiconductors.

Med bruk av utviklingsverktøyet IAR Embedded Workbench for Arm skal utviklerne få mulighet til å lage kraftige, tilkoplede applikasjoner både raskt og enkelt, heter det. 

Den mikrokontrollerbaserte IoT-modulen LPC54018 inkluderer støtte for Amazon FreeRTOS og skal tilby en sømløs Wi-Fi forbindelse til Amazon Web Services (AWS).

Modulen tilbyr videre nærmest ubegrensede minneutvidelser, en sikker basis bygget på de innebygde SRAM physical unclonable functions (PUF) og innebygde kryptografiske akseleratorer.

Med hjelp av de brukervennlige programvarebibliotekene i Amazon FreeRTOS, ”cloud on-boarding” og oppdatering via luft (OTA) skal administrasjonen av enheten være enkel.

Med utviklingsverktøyene fra IAR Systems får man nå ledende kodeoptimaliseringsteknologi og omfattende debuggingsfunksjonalitet med seg i utviklingsarbeidet, sammen med profesjonell teknisk støtte fra IAR Systems.