Tilbyr komplett LoRaWAN-løsning

Det er nå klart at Avnet Silica skal tilby TrackNets LoRaWAN-plattform for IoT applikasjonsutvikling – fra ytterkant av nettverket til bedriftsløsninger.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den nye avtalen vil således gjøre Avnet Silica i stand til å levere en komplett ende-til-ende – og ikke minst skalerbar – LoRaWAN-løsning.

Ifølge en pressemelding fra elektronikkdistributøren åpner dette for utvikling av IoT-prosjekter og applikasjoner rundt kommunikasjonsstandarden LoRaWAN, inkludert sensorer, gateways, nettverksservere og skytjenester.

Sensorene fra TrackNet er LoRaWAN-kompatible enheter som skal kunne betjene et stort spekter av funksjoner, fra bevegelses- og nærhetsdeteksjon, dør-/vindussensorer, smart-/helseapplikasjoner i bygninger, til varesporing.

De kan koples til eksisterende offentlige eller private nettverk som er LoRaWAN-kompatible, eller anvendes i TrackNets TrackCentral LoRaWAN nettverksserver. Avnet Silica vil tilby forbindelse via TrackCentral nettverksserver for å støtte private nettverksimplementeringer der det i dag ikke eksisterer offentlige nettverk.

Dette gir også fleksibilitet til å velge et offentlig nettverk, installasjon lokalt eller LoRaWAN-skybaserte løsninger med implementering av kjente tjenester som Amazon Web Services (AWS), Google Cloud, IBM Bluemix eller Microsoft Azure.

Det er også tilgjengelig  et utvalg av gatewayer.  

Powered by Labrador CMS