Taleprosessoren XVF3500 med tokanals full dupleks stereo akustisk ekkokansellering (AEC).

Taleprosessor og utviklingssett for smarte enheter

XMOS sier de har lansert verdens første stereo-AEC utviklingssett for smarte enheter, sammen med taleprosessoren XVF3500.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

VocalFusion Stereo Evaluation Kit (XK-VF3500-L33) er navnet på utviklingssettet. Taleprosessoren leverer tokanals full dupleks stereo akustisk ekkokansellering (AEC). Dette er en løsning som er rettet mot utvikling av talestyring av smart-TV, lydplanker, toppbokser og digitale media-adaptere, blant annet. Dette er typiske løsninger som krever stereo-AEC for telegjenkjenning og -grensesnitt over avstand (across the room).

Løsningen støtter også AEC-forsinkelse, der AECens referansesignal kan kalibreres nøyaktig og justeres med hensyn til forsinkelsen. Dette er en funksjon som gjør det mulig med ettermontering av talestyring på eksisterende utstyr.

Utviklingssettet XK-VF3500-L33.

Noe som ligger implisitt i løsningen er at kommandoer skal oppfattes nøyaktig på tvers av rommet og blir prosessert av et skybasert talegjenkjenningssystem. Den skal også takle komplekse akustiske miljøer.

Den nye prosessoren takler avbrudd, for eksempel å sette musikk som spiller til pause. I tillegg har den en stråleformer (beamformer) som følger den som snakker.

Powered by Labrador CMS