Mer sikkerhet for måling av trykk - Elektronikknett
Jumo-P20-SIL-dTrans

Mer sikkerhet for måling av trykk

SIL (Safety Integrity Level) får stadig større betydning innen prosessindustrien. JUMO tilbyr en omfattende produktportefølje på dette området.

Nye produkter her er trykktransmitterne i JUMO dTRANS p20-serien med HART-protokoll, skriver selskapet i en pressemelding.

Trykktransmitterne i JUMO dTRANS p20-serien er universelt egnet for måling av trykk, differensialtrykk, nivå og strømning. Enhetene har egensikkerhet og er innkapslet slik at de er trykkresistente. De kombinerer ultimat presisjon med enkel og praktisk betjening.

Trykktransmittere nå med SIL-godkjenning Trykktransmittere nå med SIL-godkjenning.

Denne serien med enheter har nå blitt re-sertifisert av TÜV Nord i samsvar med gjeldende standard (DIN EN 61508/-1/-2: 2011 path 2H). I samsvar med IEC 61508 er trykktransmitterne klassifisert som operativt testet, SIL-klargjort enhet for sikkerhetsutstyr. I tillegg tilfredsstiller enhetene de nyeste direktivene for eksplosjonsbeskyttelse og kan brukes i alle soner opp til sone 0.

Transmitterne dekker hele det industrielle området mellom 5 mbar og 1000 bar. Det ekstremt lave linearitetsavviket som er helt nede i 0,07 % innebærer at målenøyaktigheten tilfredsstiller de aller strengeste kravene.

Et antall prosesstilkoblinger som legger til rette for optimal justering opp mot de forskjellige applikasjonene er tilgjengelig.