Intersil blir Renesas Electronics America - Elektronikknett
Renesas Intersil

Intersil blir Renesas Electronics America

En vellykket integrasjon og rebranding skal gjøre Renesas til verdens ledende leverandør av innvevde løsninger. I januar blir Intersil til Renesas Electronics America.

Renesas Electronics Corporation melder i dag at de har integrert Intersil Corporation som en juridisk enhet, samtidig som de lanserer en ny brandingpolicy som følge av oppkjøpet av Intersil i februar i år.

Fra 1. january 2018 forventer man at Intersil Corporation skal operere i markedet under navnet Renesas Electronics America Inc.

– Med integrasjonen av Intersils virksomhet har vi tatt et nytt, betydelig steg mot å optimalisere potensialet i de to selskapene samlet, for å kunne tilby volum, stabilitet og en omfattende produktmiks, kommenterer Bunsei Kure, president og CEO i Renesas Electronics Corporation.

– Mulighetene for Renesas og Intersil som integrerte virksomheter har allerede begynt å materialisere seg ettersom vi nå opererer som ett selskap, sier Necip Sayiner, Executive Vice President i Renesas, President i Renesas Electronics America.

Rent praktisk betyr rebrandingen at alle Intersil-produkter bli merket om som Renesas-produkter fra januar 2018 og utover, med noen unntak: For det første produkter som allerede er i masseproduksjon eller under utvikling, og for det andre produkter rettet mot forsvars- og luftfartsmarkedene.

Renesas har lansert en ny nettside som beskriver selskapet og den løpende integrasjonen: https://www.renesas.com/en-hq/about/company/integration.html.