Data Respons kjøper tysk utviklingsselskap - Elektronikknett
epos-cat
EPOS CAT GmbH, er et tysk programvareteknologi- og FoU serviceselskap med 100 ansatte og hovedkontor i Ingolstadt. Foto: Epos-cat.de

Data Respons kjøper tysk utviklingsselskap

Data Respons kjøper EPOS CAT i Tyskland. Med kjøpet styrker selskapet sin posisjon innen industriell digitalisering og utviklingstjenester.

Data Respons ASA har i dag signert en avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i EPOS CAT GmbH, et tysk programvareteknologi og FoU serviceselskap med 100 ansatte og hovedsete i Ingolstadt.  Selskapet skal være en ledende leverandør av spesialisttjenester til bilindustrien og leverer avansert datastøttet testing (CAT), FoU IT-tjenester, utvikling av programvare og systemintegrasjon.

Ragnvaldsen Kenneth Ragnvaldsen, Data Respons ASA.

– Med denne transaksjonen fortsetter vi å styrke vår tilstedeværelse i Tyskland, det største markedet i Europa. EPOS CAT er en anerkjent leverandør av spesialisttjenester til bilindustrien. Selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester inkludert avanserte databaserte verifikasjons- og testløsninger for å støtte den kontinuerlige FoU-prosessen, en kostnadseffektiv løsning som samtidig sikrer høy kvalitet i programvareutviklingen. Spesialistkompetansen til EPOS CAT vil gi synergier og styrker Data Respons sin posisjon som en komplett teknologipartner for industriell digitalisering, IoT og smarte innvevde løsninger, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons.

– Data Respons deler de samme verdiene og visjon som vi har bygget vårt selskap på over de siste 17 årene. Begge selskapene utvikler og implementerer innovative fremtidsrettede teknologiløsninger i tett samarbeid med kundene. Oppkjøpet vil gjøre det mulig for oss å kapitaliserer på vår kompetanse og utvide til nye bransjer og markeder, sier Günter See, administrerende direktør i EPOS CAT (ekstern lenke).

EPOS CAT forventer en omsetning på 9,2 millioner Euro i 2017. Transaksjonen forventes å gjennomføres innen 2 uker.

Kommentarer