Automatisk test av NB-IoT-utstyr - Elektronikknett
Anritsu_MT8870A

Automatisk test av NB-IoT-utstyr

Gjennom ny programvare sørger Anritsu for at testsettet MT8870A støtter RF-test av LTE Category M-utstyr. De kaller det en måleløsning som senker kostnadene på masseproduserte NB-IoT-enheter.

Anritsu lanserer LTE Category M programvare for det universelle trådløs-testsettet MT8870A. I programvarepakken får man Category M FDD Uplink Tx måleprogram (MX887065A), Category M FDD Downlink kurveformfiler (MV887065A) og helautomatisk måleprogram. Det skal gi, i følge produsenten, rask og automatisk testing av Tx-effekt, frekvens, modulasjonsnøyaktighet, modulasjonsfølsomhet, osv. Alt i henhold til 3GPP LTE Category M RF test-spesifikasjoner.

MT8870A er et måleinstrument for volumproduksjon av forskjellige typer trådløst kommunikasjonsutstyr og moduler. Fire testenheter er installert i hovedenheten og hver av disse støtter parallell og uavhengig måling for evaluering av opp til fire moduler eller trådløse enheter. Instrumentet støtter nå evaluering av 2G/3G/LTE/LTE-Advanced/NB-IoT, WLAN/Bluetooth, GPS, og FM.

Kommentarer