Tilbyr nedlasting av KiCad-modeller - Elektronikknett
pcb_front

Tilbyr nedlasting av KiCad-modeller

Digi-Key legger nå til KiCad åpen EDA programvare i sin liste med EDA modellformater for skjemategningssymboler og mønsterkortutlegg.

Totalt dekker nå denne listen omkring en million lagerførte komponenter hos Digi-Key. 

– En av de verdiøkende tjenestene vi tilbyr våre kunder er muligheten for å laste ned EDA- og DAK-modeller for mange av komponentene vi selger, sier Jeremy Purcell, ansvarlig for digitale designverktøy hos Digi-Key. – Vi har i den senere tid sett en økning i antallet forespørsler etter støtte for KiCad modeller, så vi har samarbeidet med vår modellpartner for å tilby KiCad-støtte for Ultra Librarian, fremholder han.

Digi-Keys grensesnitt til Ultra Librarian skal tilby en enkel nedlasting av bibliotekskomponenter i 24 DAK-formater, som skal støtte de fleste EDA- og DAK-verktøy – som nå også inkluderer KiCad. Kundene kan verifisere Digi-Keys og produsentens partnummer, kan forhåndsvise grafikk for modellene, velge utgangsformat og laste ned oppp til 15 komponenter per måned.

Nedlasting av EDA og DAK-komponenter fra Digi-Key kan velges fra en av komponentsidene til distributøren (http://publitek.us14.list-manage.com/track/click?u=b4a832cf47ce6c2231ef9a39d&id=bcacbdc7fd&e=92bbf3ff29), se etter raden som er merket “EDA / CAD Models” og klikk på lenken "Download from Ultra Librarian".