Oppgraderer industri-PCer

Nå oppgraderer Cincoze storebroren i serien DS-1000. Den nye DS-1100 får 6. generasjon Intel Core i3/i5/i7 sokkel-type CPU.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I tillegg har den DDR4 / DDR3-kontakter på opptil 32 GB, noe som gjør at DS Series skal kunne oppfylle alle typer høyhastighets-databehandlingskrav. Som vanlig fra Cincoze er maskinen vifteløs, og har et kabelfritt design. Den takler 9-48V isolert strømforsyning, og har -40°C to 70°C som standard arbeidstemperatur.

DS-1100 kan vise tre uavhengige skjermer samtidig, og har et rikt utvalg av andre I/O-porter. I tillegg kan den bygges ut i to ekstra ”etasjer” med 2 PCIe / PCIe ekspansjonsspor med forskjellige kombinasjoner av grensesnitt.

Distributøren ACTE opplyser at de kommer til å vise denne maskinen og flere i samme serie på Advanced Engineering på X Meeting Point, Oslo, 20.-21. september.

Cincoze designer og produserer innovative produkter for å møte de krevende industrielle applikasjonsmarkedet for fabrikkautomasjon, transport, HMI og overvåkning. I hovedsak vifteløse produkter med smarte tekniske løsninger og et rikt utvalg av I/O’s som er modulbasert og kabelfrie som resten av maskinene.

Flere produkter har EN50155 godkjenning, samt et prisnivå som trolig er av det laveste på markedet, ifølge ACTE. 

Powered by Labrador CMS