Oppgraderer industri-PCer - Elektronikknett
Cincoze DS-1100

Oppgraderer industri-PCer

Nå oppgraderer Cincoze storebroren i serien DS-1000. Den nye DS-1100 får 6. generasjon Intel Core i3/i5/i7 sokkel-type CPU.

I tillegg har den DDR4 / DDR3-kontakter på opptil 32 GB, noe som gjør at DS Series skal kunne oppfylle alle typer høyhastighets-databehandlingskrav. Som vanlig fra Cincoze er maskinen vifteløs, og har et kabelfritt design. Den takler 9-48V isolert strømforsyning, og har -40°C to 70°C som standard arbeidstemperatur.

DS-1100 kan vise tre uavhengige skjermer samtidig, og har et rikt utvalg av andre I/O-porter. I tillegg kan den bygges ut i to ekstra ”etasjer” med 2 PCIe / PCIe ekspansjonsspor med forskjellige kombinasjoner av grensesnitt.

Distributøren ACTE opplyser at de kommer til å vise denne maskinen og flere i samme serie på Advanced Engineering på X Meeting Point, Oslo, 20.-21. september.

Cincoze designer og produserer innovative produkter for å møte de krevende industrielle applikasjonsmarkedet for fabrikkautomasjon, transport, HMI og overvåkning. I hovedsak vifteløse produkter med smarte tekniske løsninger og et rikt utvalg av I/O’s som er modulbasert og kabelfrie som resten av maskinene.

Flere produkter har EN50155 godkjenning, samt et prisnivå som trolig er av det laveste på markedet, ifølge ACTE.