Nye evalueringskort for Pmod - Elektronikknett
eval-adt7420-pmdz

Nye evalueringskort for Pmod

Farnell element14 kan nå levere to nye PulsarPMOD evalueringskort fra ADI, basert på den åpne standarden Pmod.

Farnell element14 melder at de nå er kar til å levere de nye evalueringskortene EVAL-ADT7420-PMDZ og EVAL-ADXL355-PMDZ fra ADI.

Pmod (Peripheral Module) grensesnittet er en åpen standardspesifikasjon som benyttes med FPGA og mikrokontrollere. Under prototyping, kan disse kortene brukes i sammenheng med ADICUP360 (en Arduino formfaktor-kompatibel ARM Cortex-M3 utviklingsplattform) eller ADICUP3029 (en Arduino basert trådløs utviklingsplattform for for IoT applikasjoner basert på en ultra-laveffekt ARM Cortex-M3 prosessor). SPI og I2C PMOD periferikontakter finnes også på mange tredjeparts MCU- eller FPGA utviklingskort, der PulsarPMOD kortene kan koples direkte på disse systemene, og tillater deg å utvikle din egen kode ved hjelp av ADI referansekode, som finnes tilgjengelig på nettet.

EVAL-ADT7420-PMDZ er et temperaturmålingskort med nøyaktighet på 0,25 grader Celsius. Det har en I2C kontakt og kan koples til FPGA- og MCU-plattformer.

EVAL-ADXL355-PMDZ er et 3-akse akselerometerkort med lav støy og liten avdrift, og med 20-bit akselerasjonsoppløsning. Det kan også koples til FPGA- og MCU-plattformer.