Nye evalueringskort for Pmod

Farnell element14 kan nå levere to nye PulsarPMOD evalueringskort fra ADI, basert på den åpne standarden Pmod.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Farnell element14 melder at de nå er kar til å levere de nye evalueringskortene EVAL-ADT7420-PMDZ og EVAL-ADXL355-PMDZ fra ADI.

Pmod (Peripheral Module) grensesnittet er en åpen standardspesifikasjon som benyttes med FPGA og mikrokontrollere. Under prototyping, kan disse kortene brukes i sammenheng med ADICUP360 (en Arduino formfaktor-kompatibel ARM Cortex-M3 utviklingsplattform) eller ADICUP3029 (en Arduino basert trådløs utviklingsplattform for for IoT applikasjoner basert på en ultra-laveffekt ARM Cortex-M3 prosessor). SPI og I2C PMOD periferikontakter finnes også på mange tredjeparts MCU- eller FPGA utviklingskort, der PulsarPMOD kortene kan koples direkte på disse systemene, og tillater deg å utvikle din egen kode ved hjelp av ADI referansekode, som finnes tilgjengelig på nettet.

EVAL-ADT7420-PMDZ er et temperaturmålingskort med nøyaktighet på 0,25 grader Celsius. Det har en I2C kontakt og kan koples til FPGA- og MCU-plattformer.

EVAL-ADXL355-PMDZ er et 3-akse akselerometerkort med lav støy og liten avdrift, og med 20-bit akselerasjonsoppløsning. Det kan også koples til FPGA- og MCU-plattformer.

Powered by Labrador CMS