Microchip med ny kretsprogrammerer - Elektronikknett
MPLAB_ICD_4

Microchip med ny kretsprogrammerer

Microchip lanserer neste generasjon In-Circuit Debugger (ICD) som i følge selskapet har overlegen hastighet og fleksibilitet

MPLAB ICD 4 er et krets-programmerings- og debuggingsverktøy for PIC mikrokontrollere og dsPIC digitale signalkontrollere fra leverandøren. Den nye versjonen har alle egenskapene til forgjengeren MPLAB ICD 3, men er utstyrt med en raskere prosessor og mer RAM.

Økningen i hastighet er gjort mulig ved hjelp av en 32-bit MCU som kjører på 300 MHz. Sammen med et utvidet bufferminne på 2 MB, er den nye versjonen opp til dobbelt så rask som sin forgjengeren, opplyses det.

Den puck-formede MPLAB ICD 4 er innkapslet i en robust, svart boks med overflate av børstet aluminium, og er utstyrt med en LED-lysrekke som indikerer status for debuggingen.

Blant egenskapene finnes et større målspenningsområde, fra 1,20 til 5,5 V; mulighet for 1 A kraftforsyning (med bruk av en ekstern kraftforsyning); valgbar pull-up/pull-down-opsjon for målgrensesnittet; konfigurerbar grensesnitthastighet for optimalisert programmering og debugging; intelligent, robust grensesnitt med feildeteksjon og immunitet og mulighet for JTAG debugging

Programmereren støtter alle PIC mikrokontrollere og dsPIC digitale signalkontrollere i Microchips portefølje, gjennom MPLAB X Integrated Development Environment (IDE).

Kommentarer