Cree med ny generasjon LED-lamper - Elektronikknett
Ny generasjon LED fra Cree

Cree med ny generasjon LED-lamper

Implementering av avansert SC5 Technology skal muliggjøre en fordobling av lyseffekten selv fra små enhetspakker.

Tre nye serier med andre generasjons LED-kamper fra Cree er nå tilgjengelige. Disse lampene skal gi bedre ytelse med større effekt og lengre levetid. LED-lampene er tiltenkt designteknikere og er egnet for en rekke bruksområder med belysning, inkludert spotlys, gatebelysning, parkeringsplasser og belysning med både lav og høy nisje.

Den nye CXA2-serien med COB (chip-on-board) LED-lamper er integrerte matriser med flere former som gir en høy lumeneffekt. Disse LED-lampene har forlengede levetider på opptil 60 000 timer og gir opptil 33 % høyere effektivitet og har samme pakkeutvalg som forrige generasjons CXA-enheter, noe som gir enkel oppgradering. Den nye serien er basert på selskapets SC5 Technology-plattform, som gir økt ytelse og gjør at CXA2 LED-lampene gir samme effekt fra en mindre lysemitterende flate (LES), noe som gjør CXA2 COB LED-lampene egnet til bruksområder som GU10-er, downlights, utendørsbelysning og belysning med høy nisje.

XLamp XHP50.2-serien med hvite LED-lamper med svært høy effekt gir den høyeste lumeneffektiviteten i sin klasse. Andre generasjons XHP50 LED-lamper er basert på Crees SC5 Technology-plattform og gir økt lumeneffekt og lumen per watt, samtidig som de har beholdt den kompakte 5 x 5 mm pakken fra de opprinnelige XHP50 LED-lampene. Dette gjør det mulig med rask oppgradering av eksisterende XHP50-belysningsprosjekter samt tilrettelegger for reduksjoner i systemkostnader og størrelser for nye og innovative bruksområder.

Xlamp XHP35-serien med LED-lamper gir LED-ytelse med svært høy effekt i XP-grunnflaten på 3,5 mm. XHP35 LED-lampen bruker Crees SC5 Technology og leverer høy lumentetthet fra en kompakt pakke som måler 3,45 x 3,45 mm. XLamp XHP35-serien er tilgjengelig i utgaver med høy tetthet eller høy intensitet, og den er bruksoptimalisert for å gjøre det mulig med nye design med lave kostnader.