Tilbyr kundespesifiserte fotodetektorer - Elektronikknett
Marktech fotodetektorer

Tilbyr kundespesifiserte fotodetektorer

Elektronikkprodusenten Marktech Optoelectronics og distributøren Digi-Key har inngått et samarbeid om å tilby kundespesifiserte fotodetektorer på nett.

De kundespesifiserte detektorene kan produseres basert på flere produktlinjer fra Marktech: silisiumbaserte fotovoltaiske eller fotokonduktive fotodioder, avalanche-type fotodioder, fototransistorer, eller InGaAs PIN fotodioder.

Kundespesifiserte pakketyper er også tilgjengelig, enten etter kundenes spesifikasjoner, eller etter anbefaling fra Marktech for best tilpasning til kundens applikasjon.

De som er interessert i løsningene, kan fylle ut et skjema på digikey.com eller på hjemmesidene til  Marktech Optoelectronics, og få svar med forslag til løsning. Dette vil gi kundene en rask og enkel måte å innhente en komponent som er optimalisert for deres applikasjon og mekaniske design, skriver selskapet i en pressemelding.  

– Etter hvert som anvendelsene for fotodetektorer blir mer mangslungne og komplekse, oppstår det behov blant våre kunder for å kunne designe inn komponenter med strammespesifikasjoner, kommenterer David Stein, ansvarlig for Global Semiconductors hos Digi-Key. – Muligheten for å kjøpe Marktechs kundespesifiserte detektorer gjennom Digi-Key vil gjøre det enklere for designingeniørene, og akselerere produktutviklingssyklusen, hevder han. 

For mer informasjon, se Marktech Supplier Center hos Digi-Key eller leverandørens hjemmeside.