Satser på oppfinnerne - Elektronikknett
DFRobot-Gravity

Satser på oppfinnerne

Elektronikkdistributøren Mouser utvider tilbudet til oppfinnere og produktutviklere med åpne sensorløsninger fra DFRobot.

Mouser Electronics styrker sin NPI (New Product Introduction) seksjon gjennom en ny global avtale med DFRobot, som både leverer robotikkløsninger og åpen maskinvare.

Produktlinjen fra DFRobot vil fokuseres rundt Gravity-serien med plug-and-play verktøy, og den ettkorts datamaskinen LattePanda. Den åpne Gravity-serien utgjør en brukervennlig plattform for utvikling av prototyper til applikasjoner fra smarthusløsninger og robotikk, til industriell produksjon og miljøovervåking. 

Gravity-serien med kort og moduler kommer med kortkontakter med fargekodede pinner, og reversible trepinns grensesnitt som skal gjøre brukere på alle ferdighetsnivå i stand til å kople, sette sammen og utvikle prosjekter som er kompatible med både Arduino og andre plattformer.

Mouser lagerfører en rekke av Gravity-sensorer og fysiske moduler, inkludert lys-, temperatur- og gassensorer; en infrarød (IR) mottaker; en linjesporende sensor; og en analog flammesensor. For å kople ulike sensorer til et Arduino-kort, kan brukerne bare sette inn det et såkalt IO Expansion Shield i kontakten til et Arduino UNO R3 (eller kompatibelt) kort.