Lanserer nyhet på Norshipping - Elektronikknett
Duramon_55_closeup

Lanserer nyhet på Norshipping

ACTE AS og deres leverandør ISIC Systems kommer med en stor nyhet, som de skal vise frem på Norshipping-messen i mai/juni.

Samarbeidet mellom ACTE AS og ISIC Systems, søsterselskaper i Lagercrantz Group, blomstrer, ifølge produktansvarlig Henning Lotterud. – Flere større og mindre skipsbyggere og underleverandører har designet inn ISIC marineskjermer og PCer i sine nybygg, og nå lanseres en helt ny 55" motorisert marinemonitor, forklarer han.

Duramon_55_perspektiv Lekkert design

55" har flush glassfront og et lekkert utseende. Den kan leveres med eller uten berøringsfunksjoner. Den kan kalibreres opp mot ECDIS-systemer og har som bildene viser flere monteringsmuligheter. Den kan monteres på vegg, eller på den motoriserte foten som også gjør den om til et kart bord.

Nyskapningen vises fram på Norshipping 2017 30.mai til 2.juni. Se den og andre nyheter på www.acte.no

ISIC fra Århus i Danmark leverer DNV-godkjent IT-utstyr som LED-skjermer fra 15” og opp til 55” i 4:3, 16:9 og 16:10 formater, samt PC og panel-PC. Produktene er produsert og satt sammen i Danmark. Test, kalibrering og burn-in-test gjøres ved de samme fasilitetene i Brabrand nær Århus.

ACTE har i tillegg til sin vanlig forretning med distribusjon av komponenter til kontraktsprodusenter, også utviklet flere andre vertikaler, som levering av IT-utstyr for spesielle anvendelser, deriblant maritime bruksområder, opplyser Lotterud.

Moderkonsernet Lagercrantz er et børsnotert svensk selskap med omsetning på rundt 2,8 milliarder svenske kroner. Alle bedriftene i eierstrukturen opererer som selvsendige selskaper i Norden og Nord-Europa, og har elektronikk, IT og kommunikasjon som fokusområder.