Kompakt kommunikasjonsmodul

Nye datakommunikasjonsmoduler fra Murate Power Solutions er elektrisk isolerte slik at man ikke trenger eksterne komponenter for kraftstyring.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den nye modulene med betegnelsene NM485D6S5MC og NMTTLD6S5MC, er lavenergi, elektrisk isolerte datakommunikasjonsenheter med enten RS485- eller TTL-grensesnitt.

Grunnen til at man ikke trenger eksterne komponenter, er at det er plassert en enkelt 5V kraftforsyning på hver side av isolasjonsgrensen.

NM485D6S5MC er laget for enkeltkanals-, full dupleks datakommunikasjon eller multipunkts bussoverføring. Komponenten kombinerer en tri-state differensiell linjedriver og differensiell mottaker. Driveren og mottakeren har aktiv «høy» og «lav» som kan kobles til funksjon som retningskontroll. Temperaturområdet er fra -40 til +85°C.

Størrelsen på modulen er 18,6 x 14,5 mm.

Den andre modulen, NMTTL, har to sende- og to mottakerlinjer for datarater opp til 25 Mbit/s. Denne er også laget for industriapplikasjoner og har et temperaturområde på -40 til +95°C. Testet isolasjon er på 1500 Vac RMS i en overflatemonterbar pakke på 16,9 x 14,5 mm.

Powered by Labrador CMS