Data Respons: Rekordstart på 2017 - Elektronikknett
DataRespons_Stand

Data Respons: Rekordstart på 2017

Sterk start på året for Data Respons, som mener de er rett posisjonert for teknologitrendene som nå gjør seg gjeldende.

– Den positive utviklingen internasjonalt i kombinasjon med høy aktivitet i R&D Services gir en rekordstart på 2017, sier Kenneth Ragnvaldsen, CEO i Data Respons ASA.

– Trendene med økt automatisering, industriell digitalisering og IoT passer godt med selskapets kompetanseprofil og gir en stor vekstmulighet for Data Respons fremover, fremholder han.

Rekordkvartal for FoU

– Vi har sterk utvikling i FoU tjenestesegmentet med en vekst på 50 % i første kvartal og et rekordresultat. Både i Norge og internasjonalt har vi hatt økende tilgang på oppdrag og innovative prosjekter fra eksisterende og nye kunder. Data Respons har en utpreget kompetanse- og teknologidrevet kultur og bare i løpet av de siste årene har vi vært involvert i mer enn 1 000 store og små utviklingsprosjekter. Dette gjør selskapet attraktivt for våre kunder, partnere og dyktige ingeniører, sier Ragnvaldsen.

Styrker organisasjonen internasjonalt

I tillegg til sunn organisk utvikling vil de fortsette med å gjøre «bolt-on» oppkjøp som en del av vår internasjonale vekstplan. I løpet av første kvartal ble TechPeople innlemmet i gruppen. Selskapet er spesialister innen programvare- og applikasjonsutvikling, arkitektur- og systemdesign og kommunikasjon for innvevde- og IoT løsninger. Oppkjøpet styrker ifølge Ragnvaldsen Data Respons' posisjon som en ledende aktør innen FoU-tjenester i Danmark og TechPeople er godt posisjonert i forhold til den digitale overgangen som vil prege industri- og teknologibedriftene i årene fremover, sier Kenneth Ragnvaldsen.

Forventer god utvikling fremover

– Verden blir mer digitalisert, det blir høyere grad av automatiserte og selvgående løsninger og ikke minst blir det meste koblet sammen. For våre kunder, fra de etablerte industribedriftene til de helt nystartede, betyr dette et stort fokus på nyutvikling og oppgradering av deres produkter, plattformer og systemløsninger. Gode markedsforhold, stor aktivitet og rekordhøy ordrereserve gir et godt utgangspunkt for fortsatt god utvikling fremover, avslutter Ragnvaldsen.