Tar inn Tektronix digitale lagringsoscilloskop

Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider sin produktportefølje med det nye oscilloskopet TBS2000 Tektronix Digital Storage med trådløs kommunikasjon.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Oscilloskopet i TBS2000-serien har en 9-tommers WVGA-skjerm, registrerer opptil 20 millioner målingspunkter og har en samplingsfrekvens på 1 GS/s. Målingsvarigheten er valgbar, fra 2000 målinger opp til 20 millioner punkter for måling over lange tidsperioder. Instrumentet er designet for å spore feil i moderne kretser med miksede signaler. Utover vanlig kant-trigging, har oscilloskopet i tillegg pulsbredde- og «runt trigging», som er spesielt nyttig for feilsøking av digitale moduler i et design.

På baksiden av måleinstrumentet finner man flere kommunikasjonsporter. USB og LAN-porten kan brukes til å styre instrumentet ved hjelp av kommandosett. TBS2000 er i tillegg det første oscilloskopet i sin klasse som støtter trådløs kommunikasjon. Enheten klargjøres enkelt ved å plugge inn en WiFi-dongel i USB-porten og velge WiFi på frontpanelet.

– TBS2000-serien er designet for enkel betjening og rask læring. Oscilloskopet passer perfekt inn i vår portefølje og blir et verdifullt tilskudd til vårt eksisterende sortiment av Tektronix-produkter, sier Roberto Bellandi, Category Manager for Test and Measurement i Distrelec Group.

Powered by Labrador CMS