Katalogen er tilbake

Nettdistributøren Elfa Distrelec har valgt å gi ut den «gode, gamle» katalogen igjen. Den såkalte «Platinaboken» kommer med over 2000 sider med 20 000 nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I dag kommer elektronikkdistributøren Elfa Distrelec ut med sin nye 2016/2017-katalog. «Platinaboken» inneholder 85 000 produkter hvorav 20 000 er nyheter.

Opplaget på den tre kilo tunge og 2068 siders katalogen er på 100 000. Innholdet skal gi en oversikt over produkter fra ledende produsenter med detaljerte tabeller og produktspesifikasjoner.

Elfa Distrelecs katalog er på 2068 sider og veier 3 kilo.

I følge distributøren er katalogen et supplement til Elfa Distrelec sine andre kanaler.

Den første utgaven til Distrelec-gruppen ble publisert i Sveits i begynnelsen av 70-tallet. Selskaper under Distrelec-gruppen, som Elfa her i Norden og Schuricht i Tyskland, har gitt ut årlige papirkataloger selv før den tid.

– Mange av våre kunder venter spent på den nye utgaven av katalogen. Selv i disse tider hvor mobiltelefon og internett stadig spiller en større rolle, er papirkatalogen fortsatt en viktig informasjonskilde for både nye og etablerte kunder. Brorparten av våre kunder bruker katalogen til å skaffe seg oversikt av sortimentet og bestiller produktene online. Katalogen er en viktig del av vår merkevare og identitet, og er sterkt knyttet til vår historie, sier Christina Aqvist, CEO Distrelec.

Powered by Labrador CMS