De nye lekkasjestrømtengene kommuniserer med smarttelefoner og annet utstyr via Fluke Connect.

Hendig måler for lekkasjestrøm

Flukes nye lekkasjestrømtenger 368 FC og 369 FC gjør at du kan foreta nøyaktige målinger av lekkasjestrøm uten å slå av utstyr og stoppe produksjonen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I følge distributøren IKM Instrutek kan lekkasjestrøm føre til periodisk utkobling av jordfeilbrytere og unødig driftsstans. De nye lekkasjestrømtengene Fluke 368 FC og 369 FC hjelper elektrikere med å identifisere, dokumentere, registrere og sammenligne avlesninger av lekkasjestrøm over tid så problemer kan forhindres før de oppstår.

Måleinstrumentene har kjever med diametre på 40 mm for 368 FC, og 61 mm for 369 FC for arbeid på store ledere. Tangkjevene er skjermet og konstruert for nøyaktig registrering av svært små lekkasjestrømsignaler, ned til 10 µA. I tillegg mindre påvirket av ekstern elektromagnetisk interferens (EMI). Måleinstrumentene med sann RMS er konstruert for nøyaktig måling av komplekse signaler, med en maksimal oppløsning på 1 µA og et øvre måleområde på 60 A.

Instrumentene kommuniserer via appen Fluke Connect eller programvaren Fluke Connect Assets, en skybasert løsning som samler måleresultater for å gi en omfattende visning av kritisk utstyrsstatus. Dette lar teknikere registrere og dele både termogrammer og måleresultater i sanntid via smarttelefoner og nettbrett samt laste dem opp til skyen automatisk. Rapporter kan opprettes og deles via e-post direkte fra jobbstedet.  Fluke Connect lar også brukerne samarbeide med kolleger i sanntid ved hjelp av ShareLive videosamtaler.

Måletengene med sikkerhetsklassifisering CAT III 600 V har et forovervendt LED arbeidslys for bruk i mørke koblingsskap, et bakgrunnsbelyst display med automatisk avslåing av belysning og automatisk avslåing for forlenget batterilevetid.

Powered by Labrador CMS