GuardREC leverer opptaksløsninger for både luftfart og bank/finansmarkedet. (foto: GuardREC AS)

Hatteland Display kjøper GuardREC

Hatteland Display AS, et datterselskap av Norautron Group AS, kjøper programvareselskapet GuardREC AS fra Horten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

GuardREC AS er et programvareselskap som utvikler og leverer opptakssystemer for overvåking av flytrafikk (Air Traffic Control - ATC), bank og finansmarkedet.

Løsningene kombinerer opptak av Skype For Business, nettmøter, mobil, fasttelefoni og VoIP telefoni for noen av Europas fremste finansinstitusjoner. For ATC leveres opptaksløsninger som muliggjør analyse av ulykker eller nestenulykker, ved å ta opp og sammenstille data fra radar, kameraer, radio-kommunikasjon og skjermer.

– Vi har fulgt utviklingen til selskapet over flere år og er veldig glade for å kunne inkludere selskapet i teknologikonsernet Norautron Group. GuardREC AS komplementerer våre andre teknologiselskaper på en utmerket måte, og vi har høye forventninger til selskapet fremover, sier Rolf Leistad, konserndirektør i Norautron Group AS.

– GuardREC vil bli et meget verdifullt bidrag til Hatteland Displays vekst og utvikling fremover. Kombinasjonen av GuardRECs posisjon i attraktive markedssegmenter og førsteklasses programvarekompetanse passer utmerket med vår strategi, sier Trond K. Johannessen, administrerende direktør i Hatteland Display AS.

Powered by Labrador CMS