Studentdagen på electronica vil tiltrekke seg over 300 ingeniørstudenter og enda flere fra videregående skole. (foto: Messe München)

electronica: Studentdag med gavedryss

Siste dag på messen electronica som arrangeres neste uke, er det studentdag. I den forbindelse skal en av sponsorene, distributøren Digi-Key, dele ut utviklingssett og elektriske sykler.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Studentdagen forventes å trekke til seg over 300 tyske ingeniørstudenter, der de går gjennom et program i tillegg til utdeling av COSIMA-prisen for beste studentprosjekt. Det skal legges til at det også arrengeres et eget program for videregående skoler. Dagens hoveformål er å la studentene lære mer om elektronikkindustrien, høre på industrieksperter og møte ledende aktører og personer.

Digi-Key på sin side, vil som hovedsponsor, dele ut 14 forskjellige priser på slutten av dagen. De klarer ikke å gjøre noe uten en gimmick, så trekningen skal gjøres av «Captain Jack Sparrow», selv om vi tviler på at det er hovedrolleinnehaver Johnny Depp som stiller opp.

Prisene som deles ut er 10 stk InstaLab-sett som inneholder 20 forskjellige produkter fra deres leverandører. I følge distributøren har disse settene nok innhold til å gjøre elektronikkstudentens hybel om til en egen «maker»-lab. I tillegg kan fire vinnere gå hjem med en elektrisk sykkel.

InstaLab-Kit som deles ut er rimelig innholdsrikt. (klikk for større bilde)

Andre leverandører i Digi-Keys stall og som også deltar på Studentdagen er KEMET, TE Connectivity, Qualtek, ECS, B&K, FLIR, Molex, og MCC (Micro Commercial Components).

Øvrige hovedsponsorer i gull- og sølvklassen (Digi-Key er platina-sponsor) er Osram, Rohde & Schwarz, TE Connectivity, Murata, Swissbit og Texas Instruments.

Powered by Labrador CMS