Mer verneutstyr fra RS

RS Components melder at de har oppdatert kunnskapsbasen sin innen HMS, med de nyeste produktene innen sikkerhet og personalbeskyttelse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

For å holde tritt med nye helse-, miljø- og sikkerhetsregelverk og -standarder oppdaterer RS jevnlig delen som handler om personlig verneutstyr (PVU) på nettstedet sitt for å sikre at kundene får enklere tilgang til det siste innen PVU- og anleggssikkehetsteknologi, skriver selskapet i en pressemelding i dag.

Spesielt interessant er kanskje en utvidet produktserie fra 3M: etter at de kjøpte opp Capital Safety, en spesialist innen produksjon av fallsikringsutstyr, har 3M fått en stor portefølje av seler, remmer, selvstrammende livremmer og sperresystemer. Andre 3M-produkter inkluderer PELTOR LEP-100 nivåavhengige øreplugger, som kan bidra til å beskytte hørselen ved støy og samtidig gi mulighet til å opprettholde oversikt i roligere miljøer, samt 3M ProTac III smale hørselvern med slankere klokker for miljøer med mindre støy.

Andre produkter som er lagt til i det utvidede sortimentet, er ergonomisk utformede, vann- og støvtette vernesko og -støvler fra Honeywell samt Rubbermaid Slim Jim-avfallskasser, som er utviklet for å bidra til resirkulering og forbedret produktivitet. RS tilbyr også en egenprodusert portefølje innen sikkerhetsutstyr gjennom RS Pro-merket. Denne porteføljen av rimeligere kvalitetsprodukter inkluderer vernebriller og -masker, vernecapser, engangsmasker, produkter for håndtering og rengjøring av spill samt et fullverdig utvalg av sperreutstyr og- sett for anleggsavsperring.

– Effektive HMS-rutiner har vist seg å kunne ha en positiv innvirkning på bedriftens bunnlinje. Når dette knyttes sammen med et bredt sikkerhetsfokus innen bedriften, fører dette til store fordeler og betydelig redusert risiko, hevder RS.

Powered by Labrador CMS