Ny strømforsyningsleverandør hos 4Test

4Test Instrument AS har inngått avtale med Taiwanske ITECH Electronics Co. Ltd. om salg av deres strømforsyninger til det norske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Itech er ifølge Jonny Langmyren hos 4Test en av verdens største produsenter av kraft- og energiprodukter. De har en utviklingsavdeling med 150 ingeniører og lanserer et nytt produkt typisk annenhver måned. Deres fokus er kun kraftelektronikk.

Selskapet har vært i bransjen i mange år, men har hatt størst utstrekning som en OEM produsent. De vil nå etter hvert og vil lansere stadig flere modeller under eget navn.

Itech-familien.

Itech er allerede veletablert i Asia, og har nå satt fokus på å utøke sin tilstedeværelse i Europa, opplyser Langmyren: – Produktene er innovative og ikke minst veldig prisgunstige, understreker han.

Itech har flere hundre produkter i kategoriene: DC strømforsyninger, AC strømforsyninger, DC laster, AC laster og Power Meter/Analyzer, med spesialiserte løsninger og testsystem for bl.a. batteritest, strømforsyningstest, bilelektronikktest, solpanel- og turbintest, AC- motortest, m.m.

– Vi leverer nå et komplett spekter av testutrustning for test av kraft-/energi-applikasjoner, fra lavenergibatteri-test til test av 600 kW-system, avslutter Langmyren.

Powered by Labrador CMS