Ny strømforsyningsleverandør hos 4Test - Elektronikknett
ITECH family Photo-for_web

Ny strømforsyningsleverandør hos 4Test

4Test Instrument AS har inngått avtale med Taiwanske ITECH Electronics Co. Ltd. om salg av deres strømforsyninger til det norske markedet.

Itech er ifølge Jonny Langmyren hos 4Test en av verdens største produsenter av kraft- og energiprodukter. De har en utviklingsavdeling med 150 ingeniører og lanserer et nytt produkt typisk annenhver måned. Deres fokus er kun kraftelektronikk.

Itech-familien. Itech-familien.

Selskapet har vært i bransjen i mange år, men har hatt størst utstrekning som en OEM produsent. De vil nå etter hvert og vil lansere stadig flere modeller under eget navn.

Itech er allerede veletablert i Asia, og har nå satt fokus på å utøke sin tilstedeværelse i Europa, opplyser Langmyren: – Produktene er innovative og ikke minst veldig prisgunstige, understreker han.

Itech har flere hundre produkter i kategoriene: DC strømforsyninger, AC strømforsyninger, DC laster, AC laster og Power Meter/Analyzer, med spesialiserte løsninger og testsystem for bl.a. batteritest, strømforsyningstest, bilelektronikktest, solpanel- og turbintest, AC- motortest, m.m.

– Vi leverer nå et komplett spekter av testutrustning for test av kraft-/energi-applikasjoner, fra lavenergibatteri-test til test av 600 kW-system, avslutter Langmyren.