– Vi skal satse mer på innovasjonsarbeid både i og utenfor Telenor, og vil være mer aktive og synlige i norske gründermiljøer fremover, sier innovasjonssjef for mobil i Telenor Norge.

Telenor Norge søker teknologigründere

I sin jakt etter nye partnere lanserer Telenor blant annet en konkurranse kalt «Mobile Challenge». Premien er 100 000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

– Gründermiljøene i Norge ber om at vi deler mer kompetanse og potensielle kunder. Det skal vi levere på, sier Gisle Pedersen, innovasjonssjef for mobil i Telenor Norge. 

Første agn som legges ut er 100 000 kroner til den beste mobilinnovasjonen gjennom konkurransen Mobile Challenge

– Målet er å bli kjent med potensielle samarbeidspartnere. Det skjer mye spennende i norske teknologigründermiljøer om dagen, og vi vil ha flere selskaper på radaren vår, sier Pedersen.

Mobile challenge
Konkurransen gjennomføres i samarbeid med techinkubatoren Startuplab. Entreprenører med nye mobile tjenesteløsninger innen familiebehov, kommunikasjon, underholdning, sikkerhet eller liknende, blir oppfordret til å søke via link.no innen 27. mai.

Vinneren vil bli kåret etter en innsalgspresentasjon i juni, og kan bli tatt med videre i Telenors videre gründersatsning, som er under sterk utvikling.

Bare starten
Ifølge innovasjonssjefen er mobilkonkurransen bare steg én i å bli kjent med nye og spennende selskaper. Målet på sikt er å inngå sterkere samarbeid.

– Til høsten starter arbeidet med å velge ut inntil seks lovende techgründere til Telenor og Startuplab sitt første akseleratorprogram. De beste selskapene som deltar i denne konkurransen vil også havne på kortlisten blant kandidatene til akseleratoren, forklarer Pedersen.

Målet med akseleratoren er å sette fart på selskapet eller produktet. Samarbeidet mellom Telenor og Startuplab vil gi techgründere tilgang på kompetanse, potensielle kunder, brukertesting, mentorer og finansiering. 

– Vi håper på at vi i samarbeid med Startuplab kan være med på å dyrke frem sterke produkter som kan tilføre våre norske kunder noe nytt og nyttig, sier han.

Powered by Labrador CMS