Fornøyde partnere, fra venstre til høyre: Andreas Mielke, Eplax, Martin Sjöstrand, Powerbox, Wolfgang Pape, Eplax, og Henrik Flygar, Alder/Powerbox (styremedlem).

Sterkere på kundespesifiserte kraftforsyninger

Powerbox overtar Eplax, og styrker sitt tilbud innen kundespesifiserte kraftløsninger for krevende anvendelser

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Powerbox kunngjorde i dag at de har kjøpt opp den privateide, tyske kraftforsyningsprodusenten Eplax. Oppkjøpet skal ifølge en pressemelding fra selskapet styrke Powerbox’ tilbud innen kundespesifiserte kraftsystemer.

Dette retter seg mot deres fire hovedmarkeder - industri, medisin/helse, jernbane/transport og forsvar.

Med mer enn 80 år samlet ekspertise har Powerbox og Eplax levert mer enn 3.500 kundespesifiserte kraftløsninger til et stort spekter av krevende applikasjoner verden over.

Eplax ble etablert i 1964 (VERO) og har en merittliste på over 1.000 vellykkede kundespesifiserte prosjekter. Med sin dybdekompetanse  er de kjent for å overgå kundenes forventninger til kvalitet, robusthet og energioptimalisering, som bidrar til forlenget levetid og bedre pålitelighet i sluttproduktene, heter det. Selskapets portefølje omfatter også et stort spekter av standardprodukter for bruk i racksystemer.

– Powerbox og Eplax har en lang historie bak seg som leverandører til noen av verdens mest krevende industrier, med høykvalitets kundespesifiserte kraftløsninger som forenkler komplekse kraftapplikasjoner, sa adm. direktør Martin Sjöstrand i Powerbox.  

– Sammen tilbyr vi markedets ledende tekniske og kostoptimaliserte løsninger, sa Andreas Mielke, medeier i Eplax.

Powered by Labrador CMS