Kraftleder- og trådløs kommunikasjon i ett

Semtech kommer nå med en ny systembrikke – EV8600 som kombinerer PLC (Power Line Communication) og LoRa RF teknologi i én SoC løsning.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

EV8600 skal være det første fullintegrerte PLC og LoRa modem, og skal være anvendelig til alle typer av Smart Grid, energiavlesnings- og IoT-applikasjoner.

Teknologien skal sikre en høyere nettverkssikkerhet samt bedre tilgang til enheter på nettet, som man med tradisjonelle løsninger har vanskelig for å nå.  Denne nye ”Dual PHY” tilgang betyr at man vil ha mulighet for å aksessere noder via to forskjellige ruter og dermed oppnå bedre resultater.

– Integrationen av Semtech Lora teknologi i EV8600 gir kritisk adgang for nettoperatører og åpner muligheter for høyere pålidelighet i nettverksdriften. Kombinasjonen av teknologier hjelper med å fjerne det såkalte ”en prosent problemt”  i AMI-nettverk, hvor omkostningene ved å nå en prosent av de vanskelig tilgjengelige (Hard-to-Reach) nodene kan utgjøre så mye som 50 prosent av hele AMI nettverkets driftsomkostning, heter det i en pressemelding fra selskapet. 

Powered by Labrador CMS