Industrikamera FLIR AX8 nå hos Elfa Distrelec

Elfa Distrelec tar inn det varmesøkende kameraet, FLIR AX8, i sin portefølje.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Dette er et kamera laget for installasjon i alt fra industri, energi, til transport og skip.

Med en ny type bildebehandling kombinerer FLIR AX8 termiske og visuelle kamerafunksjoner for en multispektral og dynamisk bildevisning.

Kameraet muliggjør også kontinuerlig overvåkning av elektriske skap, prosess- og produksjonsområder, samt datasentre, energiproduksjon og distribusjon. I tillegg kan både gods- og persontransport, lagringsanlegg og kjølelagre kontrolleres av det varmesøkende kameraet.

I tillegg til kameraets muligheter for streaming, leverer AX8 statistikk av temperaturforhold, og automatisk varsling når den forhåndsstilte temperaturen overstiges. Kameraet samsvarer også med Ethernet/IP og Modbus TCP, noe som gjør det enkelt å dele analyser og varslinger til en PLC. Digitale inn- og utganger er tilgjengelig for alarmer og kontroll av eksternt utstyr, og en maskeringsfunksjon gjør det mulig å velge spesifikke deler av et bilde for analyse. FLIR AX8 er i tillegg lett å installere i områder med begrenset plass.

Dimensjonene er 54x25x95 mm, og kameraet har en IR-oppløsning på 80x60 piksler, innstilt fokus og et spektralområde på 7.5-13 μm.

Powered by Labrador CMS