Robust nyhet på IFSEC 2016

På IFSEC-messen i London vil Panasonic vise frem det nye, robuste PTZ overvåkningskameraet, designet for å stå imot de tøffeste værforholdene og løse virksomhetskritiske oppgaver.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Den tøffe kameraenheten Aero-PTZ (WV-SUD638) har full HD-oppløsning i 60fps med et 30x optisk zoom-objektiv. Kameraet har hybridbilde stabiliseringsteknologi pluss gyrosensorer for å minimere bevegelse i bildet fra eksterne vibrasjoner.

Enheten er utviklet for montering på værutsatte steder som høyder, på sjøen og på kai-anlegg og broer. ’Active Sense’-teknologi registrerer hvilke værforhold kameraet er i og aktiverer en innebygd visker som tørker bort regn og snø. Kameraet har også en innebygd varmeenhet for å holde temperaturen på et slikt nivå at elektronikken fungerer. En defroster sørger for at objektivet ikke blir tildekket med is.

Kameraet er IP67-klassifisert. Det betyr at det er både vann- og støvtett og er vandalsikkert etter IK10-standard. Det har en sfærisk pan-tilt mekanisme som gjør det mulig med 360-graders panorering og et 90° til 180° tilt-område. ’Super Dynamic’-funksjonen gir også et større dynamisk område sammenlignet med konvensjonelle kameraer.

Panasonic vil også vise frem nylig lanserte personmaskerings-teknologi, sikker kommunikasjon, et mobilt nettverkskamera for transport og intelligent kompresjonsteknologi.

På IFSEC 2016 i London 21.-23. Juni finner du Panasonic på stand G1000. Les mer om Panasonics sikkerhetsløsninger her: http://business.panasonic.no/security-solutions/

Powered by Labrador CMS