Standplass koster penger, og det gjelder å utnytte plassen. Det synes vi Bitvis AS hadde gjort, med godt synlige satellitter som svevde over hodene deres, og visning av spennende prosjekter på storskjerm. En gullbelagt SAW kommunikasjonsenhet fra kunden Kongsberg Norspace påkalte også oppmerksomhet.

Messefolket i gang

Den store elektro-/energi-/elektronikkmessen Eliaden 2016 åpnet i går. I dag går Arrows teknologiseminar og båttur av stabelen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Eliaden 2016 er endelig godt i gang, og messearrangøren gleder seg over 5957 besøkende på første dag av messen på Lillestrøm.

Ikke veldig mange av disse var innom hall C og elektronikkbedriftene, men utstillere vi snakket med var sånn tålelig fornøyd. Om Eliaden og EiF har lykkes med deltagelsen her vil vi vite mer om når dørene stenges torsdag ettermiddag.

Elfa Distrelec stiller som vanlig med stor stand og pølser til slitne messedeltagere. I år har de også med seg studenter fra NTNU og deres Revolve racerbil.

Elektronikk er selvsagt på plass, og det er bare å komme innom for en kopp kaffe og/eller en prat på vår stand, som ligger like ved scenen i Hall C.

I skrivende stund åpner Arrows Teknologiseminar og båttur i Oslo. Her vil også utdelingen av Vebjørn Tandbergs Elektronikkpris finne sted onsdag ettermiddag. Vi kommer tilbake med avsløringen av vinneren!

Powered by Labrador CMS