Kom i gang med IoT

Avnet Memec-Silica lanserer nå et industrielt IoT startsett for å gjøre det enklere å utvikle smarte enheter og skytjenester.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Elektronikkdistributøren presenterer det de kaller Avnet MicroZed Industrial IoT Starter Kit, som er et rett-fra-boksen system med løsninger fra ledende aktører som IBM, Wind River og Xilinx.

Settet er designet med tanke på å forenkle kundenes arbeid med prototyping og utvikling, og samtidig by på en enkel overgang til produksjon.

Plattformen er basert på Avnets MicroZed systemmodul (SoM) med en Zynq-7000 All Programmable SoC fra Xilinx og pluggbare sensorløsninger fra Maxim Integrated og STMicroelectronics.

Her får du integrert IBM Watson IoT Platform agent på en kundekonfigurert, sertifisert versjon av Wind River Pulsar Linux operativsystem, som nå er standard på MicroZed og PicoZed systemmoduler.

Ved hjelp av en standard MQTT meldingsprotokoll skal IBMs Watson IoT-plattformagentagent muliggjøre registrert og sikker forbindelse til Watson IoT-plattform og andre skytjenester og applikasjoner fra IBM Bluemix-portefølje. Dette skal gi et rikholdig utvalg av tjenester som raskt kan settes sammen til nye IoT-løsninger med kognitive muligheter, opplyser distributøren i en pressemelding.

Startsettet er tilgjengelig for bestilling umiddelbart.  

Powered by Labrador CMS