WATS og skyversjonen skyWATS.com er et verktøy som samler og konverterer test- og reparasjonsdata til kraftig styringsinformasjon. Nå skal Siemens Building Technologies rulle ut totalt 200 testmaskiner basert på verktøyet.

Siemens valgte WATS

Virincos testprogramvare WATS skal inn på opptil 200 teststasjoner hos Siemens Building Technologies i Zug i Sveits.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Før de tok den endelige beslutningen kjørte Siemens pilot på skyWATS (skyversjonen) i tre måneder, og ble svært fornøyd, melder selskapet. Dermed fikk Virinco bestilling på WATS hvor Siemens har satt opp en intern tjener for 50 teststasjoner i fase 1. Dette ble gjort rett før jul.

Potensiale i fase 2 er utrulling til totalt 200 testmaskiner. Første innpass hos Siemens er beregnet til drøye 2,5 millioner kroner over fem år.

– Dette er et utrolig spennende og viktig referanse for Virinco i det videre arbeidet med å bygge en posisjon i det internasjonale markedet. Det er et nytt effektiviseringsområde for mange høyteknologivirksomheter, spesielt i Tyskland, med sanntids kontroll på produktkvaliteten, sier administrerende direktør Jacob Christensen-Rød i Virinco.

Jacob Christensen-Rød i Virinco mener at Siemens-kontrakten er en ny og viktig referanse for WATS.

WATS og skyversjonen skyWATS.com er et verktøy som samler og konverterer test- og reparasjonsdata til kraftig styringsinformasjon. Brukere kan oppdage svikt i elektroniske komponenter, produkter og prosesser svært tidlig i produksjonsprosessen. Dette gjør at forbedring av både produkter og prosesser kan skje kontinuerlig basis.

WATS gir Siemens ytterligere kontroll og sporbarhet på produkt- og prosesskvalitet under produksjon og sammenstilling, før produktene sendes til markedet.

Virinco har ansatt fire nye i 2015 og har en jevn vekst. WATS blir stadig viktigere for omsetningen, som budsjetteres med en økning drøye 10 prosent til 23 millioner kroner i 2016. Overskuddet i 2015 blir på ca 1,5 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS