Red Pitaya til Mouser

Mouser Electronics har inngått en global distribusjonsavtale med Red Pitaya, produsent av Red Pitaya-systemet, en plattform for utvikling av test- og måleapplikasjoner basert på åpen kilde.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Sentralt i løsningen til Red Pitaya er et kort på kredittkortsstørrelse der man kan bruke åpen kilde-programvare for å utvikle web-baserte programmer for test og måling. Selv sier selskapet at ved hjelp av programvare kan man gjøre kortet til et web-basert oscilloskop ved et klikk. I tillegg til oscilloskop, kan kortet brukes som spektrumanalysator og signalgenerator.

Red Pitaya Board kan enten kjøpes alene eller inkludert i et startsett eller «Red Pitaya Diagnostic Kit»,

Kortet består av en FPGA systembrikke (SoC) med tokjernet ARM Cortex-A9-prosessor, 512 Mbyte RAM og en port for SD-kort. Av funksjoner har det to analoge RF-innganger med 125 MS/s samplingsrate og en 14-bit analog-til-digital omformer (ADC), to analoge RF-utganger med 14-bit digital-til-analog-omformer (DAC), Ethernet, USB og to 26-pinners utvidelseskontakter.

Kortet leveres med fem basis instrumentapplikasjoner som lastes ned gratis fra selskapets nettside som inkluderer et oscilloskop og en spektrumanalysator. Kortet kan styres fra smarttelefoner, nettbrett og PC. Det finnes også en utvidelsesmodul som gjør kortet kompatibelt med Arduino Shields og Seeed Grove konnektorer.

Red Pitaya er også tilgjengelig fra RS.

Powered by Labrador CMS